mandag den 30. april 2012

Wingspan

Trods min dårlige skulder har jeg formået at færdigøre en sjov lille tingest. Jeg så den hos fru Olsen. og opskriften er gratis på Ravelry og med hjælp stadig hos fru Olsen så lykkedes det af få den strikket. Den er strikket i strømpegarn fra lager, men jeg kunne godt have tænkt mig at farveforløbet var lidt længere som det er ved fru Olsen. Den er sjov at strikke så det bliver nok ikke den sidste der kommer af pindene.

onsdag den 25. april 2012

Øv øv og atter øv

Der kommer ikke så meget fra mig for tiden. Jeg har fået en dårlig skulder. Ja, det startede allerede i november måned da vi i vores strikkecafé havde lidt undervisning i at lave tasker af dåseringe og da har jeg åbenbart overbelastet min skulder så meget at jeg nu går til fysioterapeut og må holde en pause fra strikketøjet. Min mand sagde godt nok dengang at jeg skulle holde den i ro et stykke tid, men det har jeg desværre ikke overholdt. Jeg er begyndt på nogle øvelser med elastik, men jeg ved nu ikke om det bliver bedre af det. Det er nok ro der skal til. Jeg håber at jeg snart kommer i gang igen.
Jeg nyder at læse de forskellige blogs og kan se at der bliver produceret mange fine ting rundt omkring.

onsdag den 18. april 2012

Patchworkpose

Da jeg så en fin patchworkpose  her fik jeg lyst til at vise en anden måde at lave den på. Foerstoffet skal være lidt længere end yderstoffet. Foldes som det ses på billedet og syes sammen i siderne og vendes. Jeg synes at det giver nogle fine hjørner. Man skulle måske beskrive det på en youtube video, men det er jeg ikke så god til endnu. Det kan være at jeg får det lært på et tidspunkt.

Patchworkpung

Jeg er blevet lidt bidt af japansk foldeteknik og lånte denne bog hvor der er mange forskellige tasker og punge i med netop denne teknik. Jeg ved nu ikke hvad den skal bruges til men måske til en lille værtindegave med lidt chokolade i. 

fredag den 13. april 2012

Mini Camomille

Så kom der et mini camomille af pindenene. Jeg havde ca. 70 g tilbage fra det forrige sjal som min svigerdatter fik og dette mini måler 49x120 så det passer lige til et lille tørklæde. Nu må vi se om jeg selv kommer til at bruge det ellers er der nok en anden måske min datter som får det.

søndag den 1. april 2012

Cover til symaskine

Så fik jeg endelig syet overtræk til mine symaskiner. Det har jeg haft i tankerne temmelig længe og da jeg fandt stof på messen i Middelfart var det oplagt at det skulle bruges til dette formål. Det blå stof havde jeg i forvejen. Jeg brugte et fleestæppe fra Ikea som mellemfoer. Det er ganske vist lidt tykt men jeg synes at det er ok. Kunne godt have brugt tyndt flees fra Jysk som jeg også har liggende. Jeg er godt tilfreds med resultatet.