tirsdag den 28. oktober 2014

Opdatering af blog

På trods af manglende blogindlæg er jeg her endnu og på det kreative område er der da blevet produceret en del siden mit sidste indlæg.

Lineas topdown model fra mange masker er strikket i coast.
Jeg har strikket den noget længere da den ellers var blevet smidt i skraldespanden. Jeg syntes ikke at den klædte mig i en kort udgave og så var det et par stykker der foreslog at strikke den længere og nu er jeg blevet glad for modellen.





På et tidspunkt i sommervarmen kom mit barnebarn, som er flyttet i egen lejlighed, og spurgte om jeg ikke kunne tænke mig at hækle et retro sengetæppe til hende.
Det syntes jeg var en spændende opgave som jeg hurtig gik i gang med.
Det er hæklet i kunstgarn fra hjertegarn. Det råhvide er fra lager.
Der blev hæklet 63 firkanter og det måler ca. 150x200 cm og passer fint til hendes seng.

Så blev jeg meget forelsket i stribet tørklæde med cirkler som er strikket på maskine i Rasmillas yndlingsgarn. Der er brugt 6 forskellige farver og der er mulighed for at lave et mere i en anden farvefordeling.












Så blev vi inviteret til min bror og svigerindes sølvbryllup og der måtte en ny kjole til. Det var noget af en udfordring, men jeg er blevet tilfreds med resultatet.




















I foråret fik jeg købt garn til striber af Rachel Søgaard, strikket i Rasmillas yndlingsgarn, men den er desværre blevet for lille til mig, så er det godt at man har en datter som kan overtage.







Jeg har flere igangværende projekter men mere om det senere.