torsdag den 9. februar 2012

Knækbrød

Dette er verdens bedste knækbrød som man godt kan gå hen og blive afhængig af. Jeg har prøvet flere andre opskriften men er kommet det resultat at disse her er de bedste. Opskriften kommer her:


4 dl havregryn
4 dl fuldkorns hvedemel  (finax fra Føtex er bedst)
2 dl solsikkefrø
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 tsk. salt
7 dl vand

Rør sammen og lad massen stå en lille ½ time.

Spredes tyndt ud på bagepapir – som er smurt med lidt olie – der er til 3 plader. Lav riller i den størrelse som man vil have.
Jeg vender bagepladerne med undersiden op. Brug så stort et stykke bagepapir så det kan nå om på undersiden af bagepladen i siderne. Så blæser det ikke op under bagningen i en varmluft ovn. Jeg har kun to plader men bruger risten som den sidste.

Bages 60 min ved 150-160 gr. i varmluft ovn.

Tag bagepapiret af inden brødene er blevet helt kolde.


1 kommentar:

  1. Jeg må vist heller prøve at bage dine rugbrød.
    Dine knækbrød er supergode.

    SvarSlet