torsdag den 10. marts 2016

Kjoler + babytæppe

I oktober havde vi strikkemaskinekursus her hos mig, og da fik jeg begyndt på en kjole til mit barnebarn men blev først færdig med den langt senere, for det var da noget af en udfordring jeg havde sat mig selv på. Jeg synes selv at resultatet er blevet fint og så slank en en pige kan bære en kjole i ribstrikning.
Desværre er billederne ikke så gode i det lys.










Min niece som fik en lille pige i januar ønskede sig et tæppe og jeg tænkte at det kunne være flot i sømandsmønster på strikkemaskinen og med snoet kant.
Her har jeg igen brugt extrafine merino og den lille bluse som jeg viste i sidste indlæg er resten af 10 nøgler garn. Jeg tror at der er 1 m tilbage.
Igen en lille kjole til min niece og strikket på maskine.
Garn og opskrift fra Ulla

12 kommentarer:

  1. Jeg skal da lige love for, du er flittig, sikke mange skønne ting, du får kreeret.
    Kjolen sidder helt perfekt på dit barnebarn - og jeg er ret vild med babytøjet i dit forrige indlæg

    SvarSlet
    Svar
    1. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

      Slet
    2. Hej mine damer og herrer; Har du brug for et kviklån inden for 24 til 48 timer? Hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at ansøge om et lån hos Novelty Finance.

      Mit navn er Davina Claire, jeg er finansdirektør, og jeg er også finansiel konsulent. Det er kommet til min opmærksomhed, at mange mennesker har så svært ved at få et lån enten fra banker eller andre finansielle institutioner på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager. Jeg er her for at anbefale alle, der leder efter et lån, at kontakte Novelty Finance for et lån til en meget lav rente på 3%. De er et pålideligt og troværdigt lånefirma, og du kan arbejde med dem. Du kan kontakte dem via e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | ELLER send en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information.

      NOVELTY FINANCE leverer finansieringsløsninger. De tilbyder alle former for lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange andre). De tilbyder fleksible og flere lånemuligheder, herunder sikrede og usikrede lån, langsigtede og kortfristede lån, der er skræddersyet til dine økonomiske behov.

      Hvad du får, når du ansøger med Novelty Finance:
      • Øjeblikkelig adgang til dine midler efter godkendelse.
      • Konkurrencedygtige renter (3 % om året)
      • Fleksible tilbagebetalingsbetingelser
      • Evnen til at betale dit lån hurtigere ud
      • Nem godkendelse, hvis du har brug for yderligere midler
      • Du vil ikke skynde dig at betale lånet tilbage, du vil få tid til at starte tilbagebetalingen af ​​lånet.
      • Ingen skjulte gebyrer

      Hvordan man ansøger:
      Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån!
      Hvis du er interesseret i at ansøge om et lån hos Novelty Finance og har brug for mere information om lånetilbuddet, skal du SENDE EN EMAIL til (noveltyfinances@gmail.com) ELLER sende en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information og mundtlige orienteringer. Vilkår og betingelser er gældende.

      Slet
  2. Først må jeg sige: Lækker høstjakke - kan godt forstå modtageren er tilfreds og sikken en flok skønne babystrikting :-) Virkelig flot kjole som sidder utrolig godt på den smukke pige - jeg skal love for, at du har været flittig :-)

    SvarSlet
  3. hej Annelise, hyggelig blog! Jeg er ny på strikkemaskine, har arvet en gammel brother. nu kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve boble mønsteret, kan du vise et billede af hulkortet, eller hvirdan du får strikjket mønsteret på strikkemaskinen, det ville være dejligt! kh Mette

    SvarSlet
  4. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com

    SvarSlet
  5. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com

    SvarSlet
  6. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

    SvarSlet
  7. Har du brug for et lån, hvis det gælder nu.

    Vi tilbyder lån og finansielle ydelser af enhver art. Vores lån meget fra virksomheder til personlige lån eller lange eller korte løbetider med fordelagtige renter (2%). Vores låneproces er meget hurtig og pålidelig med garantier. For mere information om vores tjenester, besøg os på vores e-mail; { larrybright424@gmail.com } fortæl os venligst, hvor meget lån du har brug for og ønsker varigheden af lånet. Vi håber at høre fra dig. Du kan sende en besked til nedenstående e-mailadresse. { larrybright424@gmail.com

    SvarSlet
  8. Hej, jeg er en lykkelig gift kvinde. I nogle måneder led jeg et økonomisk tilbageslag, og jeg var nødt til at refinansiere, da mine regninger havde en forfaldsdato til at betale. Jeg forsøgte at lede efter lån fra flere låneselskaber, både virksomheder og private, men uden held afviste de banker, jeg besøgte, alle min kredit. Men da Gud ville favorisere mig, blev jeg præsenteret for Mike Harris med et privat selskab med delt kapital, jeg fik tildelt et beløb på 50.000,00 euro til personlige erhvervslån. I dag er min økonomiske status genoprettet, og min virksomhed er nu stabiliseret. Tak fordi du introducerede mig for Mike Harris, fordi du hjalp mig. Han er en god mand og gudfrygtig, og jeg beder til, at Gud velsigne ham rigt for at hjælpe mig. Mit råd til alle, der har brug for et lån af enhver art, er at tage kontakt hurtigt via E_mail: (servicepersoonlijke.aanbieding@gmail.com)

    SvarSlet
  9. Dragi tražitelji kredita.

    Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je kao organizacija za ljudska prava diljem svijeta s jedinom svrhom pomaganja siromašnima i ljudima u financijskim poteškoćama. Ako želite podnijeti zahtjev za zajam, kontaktirajte ih koristeći podatke u nastavku: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Ime:
    Potreban iznos kredita:
    Trajanje kredita:
    Broj mobitela:

    Hvala vam i Bog vas blagoslovio
    OSIGURANJE
    Ingrid

    SvarSlet
  10. Trebate li hitan zajam? Dajemo li osobne zajmove? Poslovni zajmovi? Stambeni krediti? Poljoprivredni krediti? Krediti za obrazovanje? Zajmovi za konsolidaciju zaduženja? Krediti za kamione? Krediti za automobile? Hotelski krediti? Refinancirati kredite? i više školskih zajmova? Startup krediti? .Nudimo uz kamatu od 2%! Kontaktirajte nas putem: (dakany.endre@gmail.com)

    ponuda za zajam

    SvarSlet