mandag den 1. juli 2013

Sprogø


Som tiden dog går. Det er allerede 2 måneder siden at jeg har skrevet et blogindlæg, men denne Sprogø har godt nok taget meeeega lang tid gab. Men nu er den færdig og resultatet er blevet godt.
Denne sommer (ja kald det lige sommer) er gået med forskellige familiearrangementer.
 

Vores søn og svigerdatter havde sølvbryllup og samme dag
 

blev min mor 90 år. Ikke nok med det så bestod svigerdatteren sin lærereksamen med topkarakter.
Så håber vi bare at der er et job til hende.
Det næste projekt jeg skal i gang med er dreambird og en vest af Vivian Høxbro.


10 kommentarer:

 1. Hold nu op hvor er den blevet flot. Tillykke med søn, svigerdatter og mor :)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med det hele! Hvorfor har sådanne dejlige begivenheder det altid med at falde samtidig?? :))

  SvarSlet
 3. Tak Kirsten. Ja, det er utroligt så mange fester der er i år. Fejringen af sølvbryllup og lærereksamen skal heldigvis først fejres i august så bliver det fordelt lidt.

  SvarSlet
 4. Hej Annelise
  Hvor er den bare blevet helt perfekt den Sprogø,den er jo som strikket til manden,dejligt når det hele kan gå op i en højere enhed,så er det dejligt at kunne komme videre til nye projekter :)).Tillykke med mærkedagene,det var en ordentlig mundfuld at komme igennem,så kan du så til gengæld nyde resten af " sommeren "

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte. Ja, i dag er en lappe af og strikkedag og om lidt kommer min søster på besøg og så har vi tænkt os at gå en lang tur, i den skønne natur vi har her omkring, og så skal der strikkes igen. Der skal lidt hjælp til leftie som min søster er i gang med og den er lidt kringlet med den engelske opskrift.

   Slet
 5. Den er sørme blevet god den Sprogøer, og den klær ham så godt - manden :-) Jeg har jo en model noget lignende, og begyndte også på en Sprogø til ham, men jeg er vist ikke lige så vedholdende som du. Hmm - den er nu god, så måske :-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med mærkedagene :-)
  Den Sprogø er nu en flot trøje, så godt du holdt ud :-) Der er nu en kæmpe tilfredsstillelse i at gennemføre de projekter, man synes er kedelige - er selv lige i gang med et ;-)

  SvarSlet
 7. Den er superflot den sprogø trøje, jeg har kigget på den flere gange, men herretrøjer er ikke lige min favorit strik.
  Stort tillykke med alle familie mærkedagene.

  SvarSlet
 8. Hej Annelise. Tillader mig at skrive her, da jeg ikke kan finde en direkte mailadresse.
  Jeg har set det fantastisk flotte hvide sengetæppe du har lavet, og ville høre om det var muligt du kunne/ville fortælle hvor jeg kan finde opskriften. ;-)

  Med venlig hilsen
  Susanne Mathiassen
  Susannem@thiassen.dk

  SvarSlet