onsdag den 20. juni 2012

Klar til opklip

Så er jeg færdig med den øverste kant på mit masai sjal og klar til at klippe op, så jeg kan få strikket den anden kant og derefter skal der broderes sort inde i blomsterne og grønne stængler.

Ih hvor har jeg nydt det dejlige sommervejr i dag. I morgen skal jeg til Århus for at hente min mor som skal til øjenlægen og derefter er det med at komme hjem for at nyde den sidste sommerdag i denne omgang. Weekenden ser ikke for godt ud ren vejrmæssigt, men så er det godt at vi har vores strikketøj.

15 kommentarer:

 1. Ej, hvor er det flot!! Kan huske, du knap var startet på det da vi var til mønsterstrik hos Bodil....måske jeg skulle komme videre med mit....Jeg har det med at have gang i lidt for mange projekter...
  Kh
  Trine

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare flot.
  Jeg er SLET ikke misundelig....
  Næsten ikke..........................
  Kun vildt misundelig!!!!!

  SvarSlet
 3. Det er vel nok flot, det bliver dejligt at have over skulderen i den danske 'sommer'

  SvarSlet
 4. Fantastisk flot blir det ! Jeg får så meget lyst til at strikke det, og jeg er sikker på at jeg nok skal komme i gang. Endnu mangler jeg at strikke Vivian Høxbro´s City Jakke færdig, og så vil jeg ......

  SvarSlet
 5. Det bliver bare SÅ lækkert det sjal,og så dejlige farver :),altid med sug i maven når der skal klippes i sit store arbejde

  SvarSlet
 6. Skønne, skønne farver. Er meget spændt på at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 7. Hvor er det smukt
  Men du er altså også superdygtig Annelise.
  Jeg glæder mig til at se det færdigt i virkeligheden.

  SvarSlet
 8. Ejjjjjj hvor er det altså bare flot..... Gid jeg kunne finde ud af sådan noget.... Lige hvad man kan bruge over skuldrene...

  Knus Lilian

  SvarSlet
 9. Jeg sidder lige med meget åben mund (det er ikke så kønt :) hvor er det bare SMUKT SMUKT!
  Hvor lang tid har du været om det kæmpe projekt?
  Da jeg var på Fanø sidst, prøvede jeg flere af CS's strikting, men jeg drukner underligt i modellerne øv øv!
  Jeg ville ønske jeg kunne bære det smukke sjal - godt gået :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten. Jeg købte et kit da jeg var på Fanø til strikkefestival i september. Jeg har altid været ret vild med masaisjalet og besluttede at det ville jeg strikke og det har også været et spændende stykke strikketøj, men man er nødt til at strikke andre ting ind i mellem. Nu nævner du at man drukner i det og jeg må da også sige at det er temmelig stort 25ocm i bredden og 105 i højden. Så det bliver et helt tæppe af have på, men mon ikke det kan lune en kold sommeraften. Det er da muligt af lave det mindre ved at udelukke nogle af blomsterne eller man skal vælge et af de andre sjaler for der er mange flotte.

   Slet
  2. Ja, selvfølgelig kan det strikkes mindre - så måske en dag :))

   Slet
 10. Hej Annelise
  Endnu TAK for dine søde kommetar på min blog...det er trøje jeg strikker om som der er billed af :)::):) men det ligner osgå et sjal :):):) hihihi.
  Annelise, jeg tror du skal prøve at bruge denne hæklenål lidt endnu...jeg kan BARE IKKE med andre end den..hvis jeg bruger en almindelig grå eller rød med skaft ..ja jeg er ved at blive hysterisk.....hold op hvor de 2 har irretertet mig !!! men nu...jeg nyder det simpelthen.
  HOLD op Annelise dit sjal hvor er det bare flot..jeg er helt vild med Christel Seyfart...men jeg ved bare ikke lige hvordan det der med at klippe op osv......meeeen hvor er det flot Annelise..jeg håber at jeg kan på et tidspunkt...er det ikke svært ?
  Mange hilsner
  Elisabeth
  Ha en dejlig aften :):)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elisabeth. Det er ikke så svært som det ser ud til at strikke sjaler. Der er selvfølgelig en bestemt teknik når man strikker Christel Seyfarth sjaler, men prøv at se denne blog http://bodilmunch.blogspot.dk/ Bodil er meget dygtig og viser på bloggen flere teknikker som er værd at kigge på. Måske du får lyst til at lave et mindre sjal endgang.God weekend.

   Slet
 11. Hej Annelise
  Jeg er lige færdig med mit sjal og skal til at strikke kanter, klippe og brodere. Hvordan brodere du? Hedder broderi teknikken noget specielt. Kan du uddybe din forklaring med sidekanterne for jeg ved ikke helt hvad du mener der.

  SvarSlet