mandag den 25. februar 2013

Råhvid vest


Som jeg fortalte i det forrige indlæg havde jeg garn tilovers fra sønnens retrotrøje og derfor strikkede jeg en vest til min svigerdatter. Derefter havde jeg stadig en del råhvidt tilbage og ved at købe lidt mere af min veninde kunne jeg få en vest til mig selv. Men nu kan man vist ikke kalde det garnrester mere. Som man kan se mangler jeg lige kanten og har ikke mere garn øv. Jeg tror at jeg tager lidt forneden og strikker en ny kant. Det gør vist ikke noget at den bliver lidt kortere.

Det har ellers været en hektisk uge. I mandags tog min bedre halvdel til Grønland for at hjælpe vores niece med at beklæde nogle af hytterne som moskusokse fangerne overnatter i. Det er vist noget af en udfordring med den kulde som er der oppe for tiden. Det er ca 50 km vest for Søndre Strønfjord og det tager 1 time på snescoter. Han kommer hjem på onsdag og jeg er spændt på at høre hvordan han har oplevet det.

Så fik jeg en speciel opgave af min svoger. Han vil gerne forære sin kone en æggevarmer og tænkte at det nok var noget som jeg kunne finde ud at lave på en eller anden måde.
Ja, jeg måtte til at lægge hjernen i blød  og tænkte med det samme at man kunne lave en slags kurv i filt, men kunne selvfølgelig ikke finde det i mine gemmer. Jeg må ha´smidt det ud. Det er utroligt at hver gang man kaserer noget så får man brug for det på et tidspunkt. Heldigvis var der én af pigerne i strikkecafeén som havde et stykke liggende.
Mønsteret fandt jeg her  træuld fik jeg i en vinforretning og kyllingen fik jeg strikket og valket. Så manglede jeg lige nogle æg. Jeg hæklede et par stykker og havde nogle malede i mine gemmer. Nu bliver den afleveret i aften til min svoger. Jeg håber at den lever op til hans forventninger.

10 kommentarer:

 1. De er bare sød og sjov din høne , jeg er sikker på den vækker lykke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak den var i hvert fald sjov at lave

   Slet
  2. Tak den var i hvert fald sjov at lave

   Slet
  3. Tak den var i hvert fald sjov at lave

   Slet
 2. Den skal nok blive godt modtaget, hvor er den fin. Også en dejlig vest du har fået lavet, med den kulde er det vist også nødvendigt med varm påklædning

  SvarSlet
 3. Ja jeg glæder mig til at få den færdig.

  SvarSlet
 4. Rigtig fine ting du har kreeret! Jeg er sikker på at hønen bliver modtaget med kyshånd :))

  SvarSlet
 5. Skøn æggevarmer :)
  Ærgerligt du skal til at pille op for at få afsluttet...

  SvarSlet
 6. Hvor er det en fantastisk høne, du har kreeret.
  Din vest er også lækker, håber du får garnet til at række, så du kan få den i brug

  SvarSlet