mandag den 3. september 2012

En speciel opgave

Jeg har fået en speciel opgave af mit barnebarn på 21 år. En arantrøje som der er et billede af i Politikens store bog om håndarbejde. Problemet er bare at der ikke er nogen opskrift så det bliver lidt af en udfordring. Jeg har lavet nogle strikkeprøver af de forskellige mønstre så mon ikke det kan lade sig gøre. Jeg har prøvet det før for et par år siden da jeg fik en lignende opgave og fik strikket en mørkeblå arantrøje også til Mathias (som mit barnebarn hedder)
Nu er der sket det at han er flyttet til København og det er hans søster Laura også på 18 år. Det er ret surt, så er der kun lillesøsteren Frida på 14 år tilbage på matriklen. Men jeg må ikke klage for vi har haft dem som nabo fra de var ganske små og har nydt det i alle de år. Nu glæder vi os til de kommer på besøg og det bliver så en anden måde at være sammen på.
Jeg håber at vi tager en tur til København i løbet at efteråret for at se hvordan de har fået sig indrettet og så selvfølgelig besøge vores datter som også bor på djævleøen som vi kalder den.


11 kommentarer:

 1. Jeg mener der er en der ligner den meget i det Dropsblad.

  Yt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet men kan du sige mig hvilket nr. af drops det er i, for jeg kan ikke finde det på drops hjemmeside.

   Slet
 2. Jeg tænker drops 59-6 kunne være et bud,ellers skriv aran i søgefeltet på drops,så kommer der flere opskrifter,det er bare så dejligt når hjemmestrik stadig er et hit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte. Ja der er mange fine arantrøjer på drops og jeg har også indtil flere, men den unge mand vil absolut have at den skal se ud som på billedet. Jeg har strikket de forskellige mønstre, så det skal nok lykkes.

   Slet
 3. Spændende opgave - pøjpøj med den!
  Jeg forstår ham glimrende!!!!

  SvarSlet
 4. Ja, du må da til København og se hvordan de klarer sig Over Here :)
  Jeg er sikker på at du nok skal få kringlet den opgave og ja Drops har helt sikkert noget der ligner - god fornøjelse med det hele :))
  Måske vi så kunne mødes hos Rasmilla eller ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med at mødes hos Rasmilla lyder da som en god idé, jeg har hørt så meget godt om den butik, men har aldrig haft lejlighed til at besøge den, og min datter bor ikke så langt derfra.

   Slet
 5. Trøjen Amanda i Mere feminin strik af Lene Holm Samsøe, her mønsteret, maskeantal kan du nok hente i feminin strik her hedder sveateren Aran, med de to skulle du nok kunne få en sveater ud af det. hvis du ikke har bøgerne kan du låne dem på biblioteket-

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet med biblioteket. Det vil jeg gøre.

   Slet
 6. Mon ikke du får løst opgaven - jeg tror det og glæder mig til at se resultatet :)

  SvarSlet
 7. Jeg har et gammelt mønster på en Arantrøje, som jeg strikke for over 30 år siden. Du må meget gerne få en kopi, hvis det har interessen:-)

  SvarSlet