tirsdag den 28. oktober 2014

Opdatering af blog

På trods af manglende blogindlæg er jeg her endnu og på det kreative område er der da blevet produceret en del siden mit sidste indlæg.

Lineas topdown model fra mange masker er strikket i coast.
Jeg har strikket den noget længere da den ellers var blevet smidt i skraldespanden. Jeg syntes ikke at den klædte mig i en kort udgave og så var det et par stykker der foreslog at strikke den længere og nu er jeg blevet glad for modellen.

På et tidspunkt i sommervarmen kom mit barnebarn, som er flyttet i egen lejlighed, og spurgte om jeg ikke kunne tænke mig at hækle et retro sengetæppe til hende.
Det syntes jeg var en spændende opgave som jeg hurtig gik i gang med.
Det er hæklet i kunstgarn fra hjertegarn. Det råhvide er fra lager.
Der blev hæklet 63 firkanter og det måler ca. 150x200 cm og passer fint til hendes seng.

Så blev jeg meget forelsket i stribet tørklæde med cirkler som er strikket på maskine i Rasmillas yndlingsgarn. Der er brugt 6 forskellige farver og der er mulighed for at lave et mere i en anden farvefordeling.
Så blev vi inviteret til min bror og svigerindes sølvbryllup og der måtte en ny kjole til. Det var noget af en udfordring, men jeg er blevet tilfreds med resultatet.
I foråret fik jeg købt garn til striber af Rachel Søgaard, strikket i Rasmillas yndlingsgarn, men den er desværre blevet for lille til mig, så er det godt at man har en datter som kan overtage.Jeg har flere igangværende projekter men mere om det senere.8 kommentarer:

 1. Jeg skal da love for, du har været flittig, sikke mange skønne ting, du har kreeret

  SvarSlet
 2. Jamen, hvor skal man begynde og ende? Det nemmeste er, at sige, at du har lavet rigtig mange dejlige ting :-) Jeg er helt vild med dit tørklæde, men også Striber og så den flotte, flotte kjole, du har kreeret :-)

  SvarSlet
 3. Det er utroligt hvad du får fra hånden. Og du har også hjulpet mig mange gange. Tak for al din inspiration og ideer til håndarbejde.

  SvarSlet
 4. Sikke mange dejlig ting du har fået lavet :-) er sikker på din datter bliver glad for trøjen, den er rigtig sød.

  SvarSlet
 5. Dejligt at se dig i den flotte kjole!
  Det var godt den top fik længde, nu er den anvendeligt til meget mere... Der er mnge som har strikket det stribede tørklæde; det er flot i maskinstrik.
  Retrotæppet med have været hyggearbejde? Flot resultat!
  Der er flere i strikkeklubben der strikker Striber, trøjen ser ude til at være slimline.... Ja, det er dejligt når nogen kan passe vores "utilpassede" strik.

  SvarSlet
 6. Jeg har undret mig over, hvor du mon var henne, men nu fandt jeg den endelig igen.
  Det er nogle dejlige ting du har fået lavet. Jeg har haft samme overvejelser med Lines top down model, men din ser super god ud, så måske skulle bare tage mig sammen og få lavet min færdig. Den er super sød til dig og din kjole er virkelig elegang. Du er skrap til at sy, Den ligner noget fra en forretning af den dyre slags.

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. Hej Annelise
  Jeg har været inde for at kigge på din blog nogle gange, men det er som om den er gået helt i stå. Har du mon en nyere blog, jeg ikke kender adressen på?

  SvarSlet