mandag den 16. november 2015

Nu skal det være Alice Starmore trøje

Jeg er her endnu trods det er 10 måneder siden jeg har blogget. Jeg kan faktisk ikke give nogen forklaring på fraværet, men det er måske fb som tager ens opmærksomhed for jeg kan da konstatere at der også er flere andre som også er holdt, Det skal nu ikke forhindre mig i at vise hvad jeg har foretaget mig siden sidst.
Jeg fortalte om begyndelsen på Alice Starmore trøjen, som voldte mig nogle problemer men her er resultatet som vi begge er tilfredse med.

Da Marianne Isager udgav sin bog med årstiderne blev jeg forelsket i de puder som der var opskrift på og da jeg havde en del supersoft garnrester blev der strikket et par puder i brune nuancer.
Men så fik jeg også lyst til at strikke nogle i sorte og det er vist dem jeg er mest glad for til vores sorte sofa.


Jeg vil i løbet af de kommende dage vende tilbage med flere ting.6 kommentarer:

 1. Hvor er trøjen flot, og sikke et arbejde. Dejligt at du er tilbage i blog-land

  SvarSlet
 2. Superflot og klædelig trøje. Hvor finder du opskriften - har set på Ravelry, men kan ikke lige finde den på de usandsynlig små billeder :P
  Rigtig søde puder også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskriften er i en bog af Alice Starmore men på engelsk

   Slet
 3. Med både blog, Facebook og Instagram kan det godt blive lidt for meget... jeg kan nu godt lide bloggen, der er plads til at skrive mere om strikkeriet og tankerne bag.
  Flot trøje og skønne puder. Jeg har da også det hæfte... Men fik aldrig strikket noget...

  SvarSlet
 4. Dejligt at se dig her. Jeg holder mig stadig til bloggen, jeg synes, det er hyggeligere end f.eks. Instagram
  Hvor er det en flot trøje, du har strikket, og jeg synes, alle puderne er flotte i jeres sofa

  SvarSlet
 5. Kan da ikke huske om jeg overhovedet fik fortalt, at det var hyggeligt at møde dig hos Garnudsalg :-) Uanset hvad er det en super flot herretrøje, du har fået lavet :-) Puderne er jeg også ret vild med, så de er på ønskelisten :-) Bloggen fortsættes for mit vedkommende - jeg gider ikke nogle af de andre medier - det bliver simpelthen for tidskrævende :-)

  SvarSlet