torsdag den 9. august 2012

Garnholder

Hvad kalder man denne dims til at holde på garnet så det ikke ruller hen ad gulvet eller flyver ud over altanen i blæsevejr? Jeg har købt et par stykker men ved faktisk ikke hvad de hedder.
Jeg er i gang med noget der minder om denne bluse som jeg strikkede sidste sommer. Jeg er færdig med ryggen og på forstykket forestiller jeg mig at det miderste stykke skal være lysegråt da jeg kun har et nøgle, men hvor er det kedeligt at strikke rib som også andre bloggere er bekendt med. Jeg glæder mig til at komme i gang med noget mere interessant.

6 kommentarer:

 1. I min verden hedder de garnholder

  SvarSlet
 2. Jeg ville også kalde den en garnholder. Bente Geil kalder den Garnfidus :-)

  Jeg kan faktisk godt lide at strikke rib; synes det er afslappende og rib-rytmen ligger godt i mine hænder, hvis man kan sige sådan. Derimod har jeg et problem med at strikke ærmer; det synes jeg er vildt kedeligt!!!

  SvarSlet
 3. Ved heller ikke, om der findes en "korrekt" betegnelse, men kalder også mine garnholdere - og hvordan har vi dog undværet dem?

  SvarSlet
 4. Ved heller ikke hvad den hedder,men garnfidus lyder som et hyggeligt navn til den,ja rib er kedeligt,men det bliver altså fint når det er færdigt,spændt på at se den færdige bluse

  SvarSlet
 5. Jeg har ikke noget bud på navnet, men pyt - bare den virker. Jeg har det ok med rib, men der må godt ske lidt andet ind i mellem :)

  SvarSlet
 6. Jeg ved heller ikke, hvad den hedder, men smarte, dét er de :-)

  Jeg kan nu godt lide at strikke rib - det er ren meditation, synes jeg og så bliver det så flot :-)

  SvarSlet