tirsdag den 29. januar 2013

Blogproblemer løst

Nu er mine blogproblemer  løst men jeg kan ikke fortælle hvordan der er blevet løst, for den digitale verden er ikke til at forstå. Problemet var at jeg ikke kunne uploade billeder for blælken med gennemse for forsvundet. Jeg har haft flere til at se på det, men ingen kunne løse knuden. Jeg har så selv været ved at rode med forskellige indstinger og pludselig var det i orden, mærkeligt. Hovedsagen er at det er i orden nu, og så må jeg se at komme i gang med at kommentere.
Strikkepindene har nu ikke stået stille selv om jeg ikke kunne blogge og der er også blevet strikket lidt på strikkemaskinen. Her er en lille sjov teknik som jeg havde lyst til at prøve af. Jeg så den hos 1ret2vrang . Det er lidt svært at gennemskue men den hjemmeside som der er henvist til viser det fint i billeder.
 
 
For et år siden købte jeg garn til en poncho hos Kirsten Mogensen og i lørdags fik jeg taget mig sammen til at få den strikket på maskine. Derefter i vaskemaskinen på 40 gr. og det var jeg spændt på hvor meget den blev valket, men jeg er tilfreds med resultatet.
 
I de sidste 14 dage har jeg strikket på en islandsk trøje til min søn og den blev færdig i går. Jeg mangler lige at tage nogle billeder, så den kommer på bloggen senere.
 
 
 


2 kommentarer:

  1. Det er blogger der har løst problemet med opload af fotos.
    Det var ikke noget du selv kunne løse, på anden måde end midlertidigt at oploade direkte på picasa ;-)

    SvarSlet
  2. Godt du er tilbage, og så fin en poncho, den garanteret dejlig lun. Endnu engang tak for hjælpen med garn prøver, og super service med levering :)

    SvarSlet