tirsdag den 4. februar 2014

opklip af sjal


I går nåede jeg til kanten af valmuesjalet, og da jeg har besluttet at strikke alle 3 sider på én gang, var det tid til at sy på maskine og derefter at klippe. Selv om jeg har prøvet at klippe i strik en del gange er det alligevel med en del nervøsitet, men det lykkedes. Mens jeg ventede på garnet til kanten fra Garnudsalg brugte jeg aftenen til at få broderet i blomsterne. Garnet er allerede kommet så nu skal jeg i gang.
Næste projekt bliver et camomille som jeg også har fået garn til. Det bliver vist strikket ind imellem kanten på sjalet.
Som I måske kan se på billedet har jeg lavet en fejl som jeg ret sent i forløbet opdagede, men jeg nægtede at pille op, så det bliver sådan.
I må fortsat have en god dag.

9 kommentarer:

 1. Smukt! Men jeg kan ikke se nogen fejl :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ikke samme afstand mellem blomsterne Camilla

   Slet
 2. Jeg forstår godt du gik til opgaven med en vis spænding!
  Umiddelbart troede jeg du havde gang i to sjaler, men men nu kan jeg jo godt se at det er før og efter broderi :)
  Du siger godt nok at afstanden mellem blomsterne ikke er den samme - og du har jo nok ret, men det er slet ikke synligt! Det er meget smukt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kirsten. Det gør jo ikke noget at man kan se det er håndlavet

   Slet
 3. Hvor er det flot Annelise,skidt da med den fejl,når det først er i brug er der altså ingen som ser det,du bliver rigtig glad for din beslutning om alle kanter på én gang,det giver en meget pænere kant uden sammensyninger, spændt på at se det helt færdigt, det bliver altid ekstra flot med kant

  SvarSlet
 4. Hej Annelise - det er altid spændende, når der skal klippes op :o) Dit sjal er blevet meget smukt - og jeg ser heller ikke fejlen, selvom du udpeger den for os :o)

  SvarSlet
 5. Meget smukt sjal!!! Og jeg synes du har helt ret i, at man gerne må se, at det er håndstrik/håndlavet - det er jo netop en af de ting, der adskiller vores håndarbejde fra det industrielt masseproducerede, at det er unikt og har en eller anden form for personlighed!

  SvarSlet
 6. Hvor er det smukt og det bliver så fint med kanten på også :-) Jeg kan godt forstå nervøsiteten - tænk hvis noget gik galt ;-)
  Jeg kan heller ikke få øje på den fejl :-)

  SvarSlet