fredag den 15. marts 2013

StrikkeblomstI går havde jeg en dejlig dag i selskab med Gitte som jeg er kommet til at kende igennem bloggen.
Hun havde fået fat i en brugt strikkemaskine og ville gerne have lidt undervisning  og sat den rigtigt op. Vi fik monteret ribapparet, gennemgået forskellige opslagningsmetoder, strikket én strømpe (den anden må Gitte selv strikke) og prøvet hulkortet. Det hele fungerer fint den trænger bare til at blive brugt og det er jeg ikke i tvivl om at den nok skal blive.
Over kaffen kom Gitte med det hun kalder en "strikkeblomt" d.v.s garn til florasjalet. Jeg var målløs. Det må kunne udløse nogle flere undervisningsdage når Gitte er klar til det.
I morgen er vi fire piger som tager til håndarbejdsmesse i Middelfart. Jeg håber at det bliver ordentlig kørevejr, for vi er snart træt af al den kulde og sne.
God weekend.

5 kommentarer:

 1. Flot, flot gave at få. God tur til Middelfart :)

  SvarSlet
 2. Dejligt når det bliver sat pris på ens hjælp.
  Dette er dog en meget flot gave.

  God tur til messe, Yt.

  SvarSlet
 3. Hej Annelise
  Din hjælp var bestemt hver et garn nøgle værd, jeg har smurt maskinen, og det har bestemt hjulpet, skulle jo nødig ende med swartzenegger arme :)) tak for mail

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå at du var målløs, for det var da noget af en fin gave.
  Hun har vel syntes at du fortjente den ;O)

  SvarSlet
 5. Det var godt du fik hjulpet Gitte godt igang med maskinen - så den flotte strikkeblomst har du vist fortjent! Skønne farver den "buket" består af!

  Jeg strikker også Florasjalet (eller dvs lige nu er det gået i vinterhi, men skal snart genoptages).

  SvarSlet