søndag den 8. december 2013

Opdatering


Nu er det vist på tide at få opdateret bloggen. Der er blevet færdiggjort nogle projekter som jeg måtte udsætte på grund af min skulderoperation. 6 uger uden håndarbejde er ikke sjovt, men nu er det overstået og det går fint i hvertfald med hensyn til strik og sy. Det der med at bære tunge ting er ikke så godt endnu, men det må jeg overlade til manden. Min Vivian Høxbro Twinvest måtte strikke om og nu passer størrelsen. Sådan er det når man ikke bruger det samme garn som er anvist i opskriften.Som jeg skrev i det sidste indlæg gjorde jeg flere forsøg med dreambird, men 3 gang lykkedes det og jeg synes selv at resultatet er blevet fint. Jeg har brugt drops delight og alparca. Vesten er strikket i supersoft fra Garngaragen.Sidste skud på stammen blev et par vanter og pandebånd. Undskyld den dårlige billedkvalitet.
Der er en lille sjov historie omkring disse vanter. Min svigerdatter som vi er nabo til ser ikke altid lige det som jeg har strikket i hvert fald ikke småtingene, men forleden dag kom hun med et udklip fra avisen fra flere måneder siden hvor de reklamerede med en aften på Grenå bibliotek hvor man kunne lære jaquard strik. Det har jeg nu ingen problemer med, men jeg synes at det kunne være sjovt at vi var nogle stykker som kørte til Grenå og der var stort fremmøde da ca. 50 piger deltog og det var Kirsten Mogensen meget overrasket over. Hvad min svigerdatter ikke vidste var, at jeg havde deltaget og strikket disse vanter og hun havde netop et ønske om at jeg skulle strikke et par vanter til hende. Det lo vi meget af og så var der tilmed også pandebånd.
Jeg er allerede i gang med flere projekter men det kommer i det næste indlæg


7 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke ting, du har fået lavet ! Jeg er vild med dem alle - men især vanterne kalder på min opmærksomhed - er jo selv i vante-strikke-afdelingen her op til jul ;o)
  De er flotte med de striber.
  Og en sjov historie er det da også, at det lige var dem, din svigerdatter havde ønsket sig.
  Godt at høre, at det går fremad med skulderen.

  SvarSlet
 2. Dejligt for dig at det går fremad med skulderen. Sjov historie om lufferne og din vest er fin :)

  SvarSlet
 3. Hej Annelise
  Godt det går fremad med skulderen, det har nok været god træning at strikke lækre ting :))

  SvarSlet
 4. Dejligt at det er gået godt med skulderen.
  Sikke fine sager du har strikket.

  SvarSlet
 5. Wau for smukke ting du har kreeret :)
  Pudsig historie med din svigerdatter!

  SvarSlet
 6. Virkelig nogle skønne ting der er hoppet af dine pinde, 6 uger uden håndarbejde.....puha tror jeg ville blive lidt mere end umulig at have med at gøre ;-)
  Godt det går bedre med dig, sjovt sammentræf med svigerdatteren

  SvarSlet
 7. Det synes jeg da er en imponerende produktion, trods dårlig skulder. Meget smukke ting, du har strikket :-)

  SvarSlet